fbpx
Selectează o Pagină

Termeni și Condiții

Folosirea (vizitarea sau cumpărarea produselor) acestui site, implică acceptarea acestor termeni și condiții. Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a termenilor și condițiilor. 

DATE IDENTIFICARE BRAVEIT

Magazinul braveit.ro aparține și este întreținut de S.C. BRVEIT CLOTHING S.R.L

Datele de identificare sunt:

S.C. BRAVEIT CLOTHING S.R.L.
Cod unic de identificare: 43637679
Nr. Reg. Com: J02/181/2021

Sediul Social: Ineu Str. Slavici Ion, Nr.18/b, jud. Arad

Adresa noastra de email este: contact@braveit.ro

Partener & Producator: S.C. IDA’S EVENTS S.R.L, C.U.I 19170677

 

COPYRIGHT

Întregul conținut al site-ului braveit.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică WEB, scripturi, programe și alte date – este proprietatea S.C. BRVEIT CLOTHING S.R.L și a furnizorilor sau partenerilor săi și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea fără acordul S.C. BRVEIT CLOTHING S.R.L a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare. În cazul în care considerăm că este necesară o schimbare a regulilor de confidențialitate, vom publica respectivele modificari in această secțiune.

LIVRAREA

Livrarea se face prin curier și este in valoare de 20 lei, fiind gratuită la comenzile de peste 250 de lei. Termenul de livrare este de 4-6 zile lucrătoare cu excepții când un produs nu se află pe stoc. După efectuarea comenzii cumpărătorul va primii un mail cu datele comenzii și faptul că aceasta este procesată. Transportul se face prin firma de curierat DPD.

 

LIMITAREA DE RESPONSABILITATE

Produsele livrate de noi sunt de calitate premium și sunt conforme cu legislația dreptului de autor și cu celelalte legi aferente în vigoare în România.

Toate produsele vin cu etichetă pe care sunt scrise instrucțiunile de îngrijire a textilelor. Nu ne asumăm distrugerea produselor în urma nerespectării cumpărătorului a instrucțiunilor de îngrijire.